dissabte, 22 de maig del 2010

SOS Racisme

SOS Racisme Catalunya



Alba Cuevas és la Portaveu de S.O.S Racisme a Catalunya.

Des de fa molts anys està posada en el moviment associatiu juvenil. És diplomada en Educació Social, i ha estat treballant com a educadora al Barri de la Mina de Barcelona, durant 5 anys. Actualment, és la Portaveu de S.O.S Racisme a Catalunya des de fa més de mig any.


"SOS Racisme Catalunya és una associació no governamental que lluita des del 1989 en defensa dels drets humans des de l’acció antiracista. Independent, democràtica, de base, pluriètnica, progressista; mitjançant la no violència activa, reivindica l’eradicació completa del racisme i la xenofòbia en tots els àmbits de la societat i en tots els estrats socials. Igualment denuncia qualsevol vulneració de drets fonamentals, treballant per un model de societat que estableixi la igualtat de drets i d’oportunitats, universalitzant així el concepte de ciutadania. A més, pretén difondre el discurs antiracista a Catalunya com un element més en la lluita en defensa dels drets humans."
(Font: de la web de SOS Racisme)

Vols saber quina tasca realitzen des de SOS Racisme? Hi ha racime a la nostre societat? Com podem lluitar contra les discriminacions? En quina situació es troben els nostres nouvinguts? Son ells i elles els culpables de la crisis? El racisme és tant antic com l'ésser humà?

Si vols respondre't això i molt més pots escoltar l'Alba aquí:



Us convidem a consultar la pàgina web de l'associació:
http://www.sosracisme.org/

Per veure la Campanya "La Crisis te uns altres culpables": http://www.lacrisiteunsaltresculpables.org/

Joc Interactiu :
http://www.sosracisme.org/reflexions/joc/index.html

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada